Fem-Lo Comú / Hagámoslo común – AureaSocial

FEM-LO COMÚ

FEM-LO COMÚ és el lema de la campanya de col·lectivització d’AureaSocial, projecte impulsat per la Cooperativa Integral Catalana. AureaSocial està ubicat a l’immoble situat al carrer Sardenya 263 de Barcelona i diem FEM-LO COMÚ perquè l’objectiu és evitar que se’l quedi el banc i garantir el desenvolupament d’aquest projecte de caire social, autogestionat i assembleari, que vol romandre com a bé comú.

AureaSocial, espai obert a la revolució integral, es comprarà col·lectivament a través del Fons de Col·lectivització que ha creat CASX (Cooperativa d’Autofinanciació Social en Xarxa), una cooperativa financera que funciona sense interessos.

Traducción al Castellano:

¡Hagámoslo común!

FEM-LO COMÚ (Hagámoslo común) es el lema de la campaña de colectivización de AureaSocial, proyecto impulsado por la Cooperativa Integral Catalana. AureaSocial está ubicado en el inmueble situado en la calle Sardenya 263 de Barcelona y decimos HAGÁMOSLO COMÚN porque el objetivo es evitar que se quede el banco y garantizar el desarrollo de este proyecto de carácter social, autogestionado y asambleario, que quiere permanecer como bien común.
AureaSocial, espacio abierto a la revolución integral, se comprará colectivamente a través del Fondo de Colectivización que ha creado CASX (Cooperativa de autofinanciación Social en Red), una cooperativa financiera que funciona sin intereses.

Be Sociable, Share!