Valencia: parado el desahucio de Felisa

piensaesgratisvlc

05/07/2012. Aquesta barbaritat en forma de desnonament és un poquet atípica perquè la persona que està lluitant per defensar el dret a l’habitatge, Felisa, no és la propietària, sinó la mare d’ells, la qual té el dret d’ususfructe del habitatge.

Felisa, que te un 55% de disminució síquica viu en el pis amb altre fill, que té reconeguda un 67% d’incapacitat. L’objectiu de la nostra acció és el dret a romandre en l’habitatge.

L’entitat financera que ha instat aquest nou atentat contra els drets humans és GENERAL ELECTRIC CAPITAL BANK, que fins avui s’ha mostrat totalment inflexible i les vol «llança-les» sense contemplacions ni negociació alguna.

Aquesta acció solidària està convocada per la recentment constituïda PAH BURJASSOT i recolzada per la PAH València, la CDH-Coordinadora pel dret a l’habitatge, i totes les persones que pogueu acostar-vos a defensar la dignitat i el dret a viure sota un sostre.

L’advocada de la família ha presentat al Jutjat un escrit demanant al jutge la paralització del desnonament, malauradament encara no ha hagut cap resposta, llavors és moment d’acció solidària i pacífica, de rescatar a persones humils que tenen el mateix dret que qualsevol de nosaltres a una vida digna.

T’esperem, i si no posts venir per favor difon la concentració. Gràcies!!!

IMPIDAM JUNTES AQUEST DESNONAMENT! JUNTES PODEM!!

Be Sociable, Share!
Etiquetas: ,